HIGHYARD LUCKY'S BYGGET CRADY

Flatcoated Retriever teefje van 25-04-2002 / 02-07-2010
Vader: Björshults Pang I Bygget
Moeder: Beam Me Up Murphy
7 broers en 2 zussen.
op alle foto's kan je klikken voor groot formaat.

zaterdag 4 oktober 2008

Plus en minpunten vandaag

Helaas, we hebben de MAP A niet binnen. Ben wel super tevreden over Crady en onze samenwerking !

We zaten hoog in de punten ( 80-100-95-90-80 ) Maar goed ALLES moet binnen en op de laatste proef, een pittige sleep met een haak over water met steile kantjes ging het mis. Van de 21 A honden zijn er 12 met een diploma en de rest is er allemaal op die sleep uitgegaan. We weten in elk geval weer dat we nog meer op de sleep moeten trainen, en vooral met hindernissen! Over 'n pad, door 'n greppel, over water, etc.
Ook Rob met Ailigean ging fantastisch die had nog 5 punten meer dan wij vóór de laatste proef. Ook Ailigean heeft de sleep niet goed gelopen, dus ook een 0.
Monique met Bowie hebben 't top gedaan, een mooie MAP B met 520 punten en een 5e plaats. Chapeau gezien de weinige trainingsuurtjes hoor !

Hopelijk zit ik volgende week wel bij de MAP in Heerle van de Goldens, heb nog niks gehoord..., anders hebben we nog maar 1 map in Biddinghuizen. We gaan 't wel zien.
Vandaag was in elk geval een topdag, met een tegenvallertje aan het einde, maar ik blijf maar naar de positieve dingen kijken van vandaag en daar ben ik dik tevreden over.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

jammerjammerjammer!!!
op naar de volgende en daar gaan jullie het wel halen!!!

Anoniem zei

Heel erg jammer van de laatste proef, maar jullie hebben verder super mooi gewerkt daar kun je gewoon trots op zijn!

Chester zei

Kom op zussie we gaan er voor
gr je broer