HIGHYARD LUCKY'S BYGGET CRADY

Flatcoated Retriever teefje van 25-04-2002 / 02-07-2010
Vader: Björshults Pang I Bygget
Moeder: Beam Me Up Murphy
7 broers en 2 zussen.
op alle foto's kan je klikken voor groot formaat.

zaterdag 25 oktober 2008

Druk, druk, druk

Het was weer 'n erg drukke week. Je eigen artiestenmanagement bureau opzetten, ondertussen werken bij de baas, freelance opdrachten aannemen, contacten onderhouden met je vrienden en vriendinnen, af en toe lief zijn voor Pas en dan tussendoor ook nog wat met Crady doen... 't is een wonder dat ze vandaag zo uit de gang getrokken, hup in de auto en 5min later op de training gewoon doet wat ze moet doen. Het is en blijft 'n toppertje dat kleine wijfie van me !!

Ook aankomende week komt er niet veel van trainen. We gaan gewoon lekker genieten van ons weekendje in het prachtige boerderijtje in de omgeving van Oldenzaal met Hans en Do en we zien wel wat er zondag op de WT gaat gebeuren. Beetje onbevangen erin stappen kan ook geen kwaad.

Deze week is de uitslag gekomen voor de Nimroduitnodigingen, 2 flatcoats en voorjagers (Willy en Lenk ) zijn uitgenodigd. Goed voor het ras. Jammer dat er nog geen melding van wordt gemaakt op de FRC site. Met de uitslagen zijn ze nu gelukkig wel iets sneller.....
Ook veel A diploma's dit jaar en flink wat goede resultaten op de MAP. Ben benieuwd hoe het volgend seizoen zal gaan als de regels gewijzigd worden. Nog meer 'n run op de inschrijvingen van de MAP's. Minder drukte op de diploma dagen. Het zal bij de brievenbus liggen worden en een heel maandsalaris spenderen aan inschrijvingen, in de hoop dat je er een paar "mag" lopen.

Afijn, eerst maar 'ns naar het heerlijk gastvrije Oldenzaal. Ben benieuwd wat Henny voor ons in petto heeft.

Geen opmerkingen: